به گزارش حیات، در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر کاهش سطح خدماترسانی به رزمندگان در لایحه اصلاح و تجمیع قوانین ایثارگران در فضای رسانهای مطرح شد، اما مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین نمایندگان مجلس با رد این ادعا تأکید کردند که چنین موضوعی صحت ندارد.
محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس در این باره به خبرنگار حیات گفت: لایحه جدید تجمیع قوانین در راستای اصلاح نقاط ضعف و رفع خلأهای موجود در قوانین قبلی برای رزمندگان و ایثارگران خواهد بود.
وی با اشاره به تعدد قوانین موجود و برخی کاستیهای آنها افزود: به منظور بهروزرسانی و رفع ابهامات، موضوع تصویب و اصلاح قوانین ایثارگران در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه در دستور کار مجلس قرار گرفت و مقرر شد دولت و مجلس در این زمینه همکاری داشته باشند.
نماینده یزد، اشکذر و زارچ همچنین بیان کرد: بر اساس پیگیریهای صورت گرفته، بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، موضوع ارائه خدمات به جانبازان زیر ۲۵ درصد و همچنین رزمندگان را در اولویت قرار دادهاند که جای تقدیر دارد.
وی خاطرنشان کرد: مجلس آمادگی دارد پس از ارسال لایحه از سوی دولت، اقدامات لازم را برای تقویت خدمات به رزمندگان و ایثارگران انجام دهد.
انتهای پیام/
نظر شما